Nieuws

Waxx en de corona maatregelen

Door: Suzan van Asselt | 02-06-2020

1.5m
1,5 meter is de basis van de maatregelen. Wij hebben onze stoelen normaal gesproken ook op die afstand staan omdat het lekker werken is. Wat dat betreft hebben we geen noemenswaardige aanpassingen gedaan.

Drukte? Kom doordeweeks!
Wij letten erop dat er niet teveel personen in de zaak zijn. Kom daarom ook zoveel mogelijk alleen. Zaterdag is net als overal in de binnenstad de drukste dag van de week. Tot en met woensdag (donderdag enigszins) zijn er het minst aantal personen in de zaak. Onderbreek je thuiswerken en neem je pauze bij de kapper, of neem je werk mee als je behandeling wat langer duurt.

Risico’s?
Val je onder de risico groep, of wil je zo min mogelijk risico lopen, kom als 1e of als laatste afspraak van de dag. Dan is de groep aanwezigen vrij klein. Waxx Apeldoorn heeft een aparte ruimte waar je geknipt kan worden, dan zit je met max 3 personen incl. kapper. Bij Amsterdam verdelen we de hoeveelheid bezoekers over 2 etages waarbij we vóór in de week vrijwel altijd de garantie geven dat je met max 3 andere personen op 1 etage bent.  In Arnhem is er eventueel buiten een mogelijkheid (als het weer het toelaat)

Mondkapje
Wij dragen allemaal een mondkapje. We stellen het op prijs als jij dat ook doet, echter het is geen verplichting.

Desinfecteren
Bij een bezoek wordt vooraan in de zaak verzocht handen te desinfecteren. De stoelen en gebruikte materialen worden gedesinfecteerd.

Naast elkaar
Onze wasbakken worden gescheiden door onze douche gordijnen, deze werken perfect als kuchscherm.

Ventilatie
Er wordt continue geventileerd, al dan niet door openstaande deuren, ramen en of luchtbehandeling.

Een drankje?
De vaatwasser doet zijn werk als desinfecteerder goed volgens het RIVM, dus onze kopjes zijn virusvrij ;-).

Kom alleen
Neem geen gezelschap mee naar de kapper! Natuurlijk mag je wel met je kinderen meekomen of ze meenemen als dit niet anders kan.