Highlights folie – voor perfect blond of intens bruin haar

De highlights folie worden zo dicht mogelijk aan de hoofdhuid ingezet. De manier van weven bepaalt het kleureffect. De oplichting (eventueel met toner) bepaald hoe je nieuwe haarkleur eruit ziet. Bovendien werken we vaak met meerde tinten blond en of bruin. Vraag advies aan onze kappers, er zijn veel mogelijkheden met onze haarverf. Het bijwerken/ onderhoud doe je rond de 12 weken.

Welke weef?

De contrast weef is perfect voor wie een natuurlijk contrast en diepte wil. Voordeel: met deze weeftechniek valt je uitgroei minder op.

De fijne weef geeft een mooie vrijwel egale (blonde) kleur met een zeer licht contrast. De combinatie van de highlights en jouw eigen haar maakt deze prachtige kleur een ‘ all time classic’.

De extra fijne weef geeft een intens blonde tint. Glamorous blond voor wie heel veel kleur wil, bijna geblondeerd, maar ook haarkwaliteit wil behouden.

Babylights is een term die gebruikt wordt voor highlights die je in combinatie met een balayage zet of voor (zeer) fijn geweven highlights folie.

Hoeveel highlights?

Afhankelijk van je wensen en haarlengte (tenminste 10-12 cm) hebben we 3 mogelijkheden;

1/1 hoofd highlights; we zetten je hele hoofd in, de manier van weven bepaalt je look.

2/3 hoofd highlights; we zetten ruim over de kruin en de hele zijkanten in. Bij bepaalde kapsels zoals bijv. een bob (lange bovenlengte) heeft deze het effect van een 1/1 hoofd. Ook perfect voor tussentijds onderhoud van je 1/1 hoofd highlight.

1/3 hoofd – ‘T” highlights deze zetten we bovenop t/m de kruin (over de scheiding) in en een paar aan de zijkant. Dit is een mooie techniek voor de kortere coupes maar ook perfect om je 1/1 hoofd highlights te onderhouden, zo maak je niet iedere keer veel kosten en sparen we je haar.

Bij lowlights gebruik je dezelfde techniek als bij highlights en werken we met een donkerdere tint om je haar een intensere donkerdere kleur te geven. Wij gebruiken lowlights vaak in combinatie met highlights voor meer diepte en/of contrast als je haarkleur te blond is geworden.

Kijk ook naar color melt, ombre, balayage, sandy blond, ice blond, en pastel in bruin haar.

Maak hier je afspraak, of bekijk hieronder een aantal van onze eigen gemaakte looks.

Bekijk onze looks op instagram Waxx Apeldoorn, instagram Waxx Arnhem, instagram Waxx Amsterdam