Haar verven – Basiskleur

Het haar verven (basiskleur) is één van de meest voorkomende behandelingen bij WaXX.
Meestal kleuren we het haar in 1 tint, waarbij de eventuele uitgroei eerst wordt ingezet en, als het nodig is, na enige tijd ook de lengte en punten. Voor het bepalen van je (nieuwe) haarkleur wordt o.a. rekening gehouden met je haarkwaliteit en de tint van je huid.
Vaak combineren we een basiskleur met een highlight of balayage.

Mooie haar kleur

Een nieuwe haarkleur kan de uitstraling van je haar krachtiger of levendiger maken. Verf je haar eens bruiner, blonder of in een prachtige koper of rood tint.

Verven of demi kleur

Afhankelijk van je haar kwaliteit of kleurwensen kunnen we je haar kleuren met een haarverf of een demi kleur. Een demi kleur is ideaal als je haar wat kwetsbaarder is of als je toon op toon of donkerder wilt kleuren. Met een demi kleur belast je het haar het minst.
Denk nu niet dat we met onze haarverf je haar beschadigen, wij werken met beide producten en stemmen het af op jouw wensen.

Grijs haar

Grijzer worden is één van de belangrijkste redenen om je haar te in je eigen (of nieuwe) kleur te verven.
Tip * Als je haar heel grijs is, kunnen we het iets bleken en een prachtige pastel tint in je haar maken of juist zilverwit maken.

Uitgroei en onderhoud

De haarkleur groeit natuurlijk uit. De uitgroei valt mee als je dicht bij je eigen haarkleur blijft. Normaal gesproken zou je een uitgroeibehandeling doen na ongeveer 6 weken.
Als je een sterke uitgroei hebt, bijvoorbeeld al na 3 weken, hebben we een tussenbehandeling waarbij we alleen bij de inkijk (scheiding, kruin en haargrens) je haar verven. En ja, die is vriendelijk geprijst, kijk op de prijslijst.

Maak hier je afspraak, of bekijk hieronder een aantal van onze eigen gemaakte looks.

Kijk ook op instagram WaXX Apeldoorn, Arnhem of Amsterdam.