Over Waxx

Menu

Color Melt

Wat is Color Melt?

Color Melt is een techniek waarbij de highlights folie of balayage ingekleurd worden met verschillende tinten die prachtig in elkaar overvloeien.

De Color Melt techniek wordt ook wel root shadow genoemd. Kies bij het maken van je online afspraak de versie waar 'color melt' bij staat.

Overleg met je kapper de mogelijkheden, bel ons of maak een afspraak.

Bekijk al onze looks op instagram Waxx Apeldoorn, instagram Waxx Arnhem, instagram Waxx Amsterdam

[caption id="attachment_3189" align="alignnone" width="650"]color melt root shadow beste kapper Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem Balayage Ombre met Color Melt[/caption]

[caption id="attachment_3187" align="alignleft" width="636"] 1/2 Highlight folie Contrast weef met Color Melt[/caption]

 

 

 Prijslijst

Klik op onderstaande links om de huidige Waxx prijslijsten te downloaden:

Prijslijst-Waxx Arnhem
Prijslijst-Waxx Apeldoorn
Prijslijst-Waxx AmsterdamDip Dye - krachtige haarkleur voor fashionista's

dip dye kapper apeldoorn arnhem amsterdam kleurspecialist haarverf

Dip dye

De Dip dye is een krachtige kleur waarbij de punten eruit zien alsof ze in een andere kleur gedipt zijn, vandaar de naam dip dye. Het contrast tussen de de lengte en de punten groot is. Echter bij een goed ingezette dip dye is er nog steeds een mooie overgang tussen de beide tinten. De kwaliteit van de kapper komt dan bovendrijven.

Overleg met je kapper naar de mogelijkheden van de dip dye, bel ons of maak een afspraak.

Bekijk al onze looks op instagram Waxx Apeldoorn, instagram Waxx Arnhem, instagram Waxx Amsterdam

 

dip dye kapper apeldoorn arnhem amsterdam kleurspecialist haarverf

dip dye kapper arnhem amsterdam apeldoorn haar kleurspecialistHaarstyling, laat ons je haar doen!

Feestje? Festival? Avondje uit? Een belangrijk gesprek? Wie doet je haarstyling?

Je hebt een mooi outfit, de perfecte make up, maar je bent zelf niet zo handig met je haar. Laat ons je haarstyling doen, zodat het totaalplaatje helemaal klopt. Veel tijd hoef je niet kwijt te zijn, met de meeste looks zijn we 15 tot maximaal 45 minuten bezig. Bekijk de prijslijst voor de mogelijkheden in styling. Bel ons, kom langs voor meer informatie, of maak gelijk een afspraak

Bekijk onze styling op instagram Waxx Apeldoorn, instagram Waxx Arnhem, instagram Waxx Amsterdam

 

tiger eye haircolor haarkleur haarstyling kapper amsterdam arnhem apeldoorn

haarstyling bruidskapsel knot chignon kapper in amsterdam arnhem apeldoorn

haarstyling bruidskapsel arnhem apeldoorn amsterdam

Haarstyling updo hairdo opsteken vlecht kapper in apeldoorn arnhem amsterdam visgraat vlechtGarantie

Wij geven 100% garantie op ons werk. Niks is vervelender als je haar niet zit zoals je het gewenst had. Maak een afspraak voor een check bij de kapper die je geholpen heeft of bij een collega. Je mag ons ook mailen op waxx@waxx.nl.Je pony bijknippen of nekhaar scheren

pony knippen kapper amsterdam apeldoorn arnhem

Als vaste klant bij WaXX kun je gratis je pony bij laten knippen of je nekhaar scheren.
Je kan altijd langskomen, ook zonder afspraak. Hou eventueel rekening met zaterdag drukte.


Highlights folie - voor perfect blond of intens bruin haar

Deze highlights worden met folie geplaatst en zo dicht mogelijk aan de hoofdhuid ingezet. De manier van weven bepaalt het kleureffect. De oplichting (eventueel met toner) bepaald hoe je nieuwe haarkleur eruit ziet. Bovendien werken we vaak met meerde tinten voor je haarkleur op maat. Vraag advies aan onze kappers, er zijn veel mogelijkheden met onze haarverf. Het bijwerken/ onderhoudvan de highlights doe je rond de 12 weken.

Welke weef?

De contrast weef is perfect voor wie een natuurlijk contrast en diepte in de highlight wil. Voordeel: met deze weeftechniek valt je uitgroei minder op.

De fijne weef geeft een mooie vrijwel egale (blonde) kleur met een zeer licht contrast. De combinatie van de highlights en jouw eigen haar maakt deze prachtige kleur een ' all time classic'.

De extra fijne weef geeft een intens blonde tint. Glamorous blond voor wie heel veel kleur wil, bijna geblondeerd, maar ook haarkwaliteit wil behouden.

Babylights is een term die gebruikt wordt voor highlights die je in combinatie met een balayage zet of voor (zeer) fijn geweven highlights folie.

Hoeveel highlights?

Afhankelijk van je wensen en haarlengte (tenminste 10-12 cm) hebben we 3 mogelijkheden;

1/1 highlights; we zetten het hele haar in, de manier van weven bepaald je look, 1/1 hoofd doe vooral als je het haar veel omhoog draagt.

1/2 highlights; we zetten ruim over de kruin en de hele zijkanten in. Bij bepaalde kapsels zoals bijv. een bob (lange bovenlengte) heeft deze bijna het effect van een 1/1 highlight. Ook perfect voor onderhoud van je 1/1 highlight.

1/3 highlights deze zetten we bovenop t/m de kruin (scheiding) in en een paar aan de zijkant. Heel mooi bij kortere coupes als kleur effect en om je 1/1 highlights te onderhouden, zo maak je niet iedere keer veel kosten en sparen we je haar.

Bij lowlights gebruik je dezelfde techniek als bij highlights en werken we met een donkerdere tint om je haar een intensere donkerdere kleur te geven. Wij gebruiken lowlights vaak in combinatie met highlights voor meer diepte en/of contrast als je haarkleur te blond is geworden.

Kijk ook naar color melt, ombre, balayage, caramel blond, ice blond, pastel en balayage in bruin haar.

Bekijk onze looks op instagram Waxx Apeldoorn, instagram Waxx Arnhem, instagram Waxx Amsterdam

[caption id="attachment_3261" align="alignnone" width="576"]highlights specialis amsterdam arnhem apeldoorn babylights Highlights EXTRA fijne weef[/caption]Hair contouring is de nieuwe make up

hair contouring babylights beste kapper arnhem amsterdam apeldoorn

Hair contouring

Hair contouring lijkt veel op babylights, hierbij let je nog meer om het accentueren van de gelaatsvorm.  Vergelijkbaar zoals je dat ook met make up zou doen. De (verschillende) highlights maar ook lowlights worden op maat geplaatst, zoals je ook met een make-up zou doen.

Overleg met je kapper de mogelijkheden, bel ons of maak een afspraak.

Bekijk al onze looks op instagram Waxx Apeldoorn, instagram Waxx Arnhem, instagram Waxx Amsterdam

bekijk ook highlights, balayage, babylights, ombre, sombre, tiger eye

hair contouring babylights beste kapper arnhem amsterdam apeldoornBabylights

babylights hair contouring kapper amsterdam arnhem apeldoorn

Wat zijn Babylights?

Dit zijn fijne lichte highlights die het effect geven van haar dat op natuurlijke wijze is opgelicht door de zon. De babylights worden meestal rondom je gezicht, scheiding en neklijn geplaatst.
Wij  gebruiken dit ook in combinatie met ombre en balayage technieken gebruikt om de haarkleur te verfijnen.

Overleg met je kapper de mogelijkheden voor je haarkleur, bel ons of maak een afspraak.

Bekijk al onze looks op instagram Waxx Apeldoorn, instagram Waxx Arnhem, instagram Waxx Amsterdam

bekijk ook highlights, balayage, ombre, sombre, tiger eye, hair contouring

babylights hair contouring kapper amsterdam arnhem apeldoorn

 

 Muziek by Concerto

concerto-plato-waxx

Wij halen onze muziek bij www.concerto.nl (vroeger Plato) of in de winkel aan de Utrechtsestraat in Amsterdam.Kies je kapper

De één vindt het niet zo belangrijk door wie hij of zij geholpen wordt, de ander zweert bij een vaste kapper. Kies de kapper die bij je past. Het is belangrijk om een klik met je kapper te hebben. Elke kapper heeft zijn eigen ‘handtekening’. Geef bij het maken van een afspraak aan door wie je geholpen wil worden. Het gaat tenslotte om jouw haar! ;-)

Ga naar Kappers >>

 

 


Balayage dé techniek voor perfecte highlight!

Balayage is dé manier om je haar kleuren

De prachtige haarkleuring  maak je met een balayage blond of bruin haar balayage. Balayage is een techniek waarbij de kleur als het ware in je haar geveegd wordt.

Het resultaat is een min of meer natuurlijke oplichting met het effect van de zon. Het kleurverloop in het haar is heel natuurlijk en gaat van bijvoorbeeld middenblond naar zeer licht blond, of van bruin naar licht caramel bruin. De kleur wordt op maat gemaakt voor jouw haar. Waarbij het het contrast, ontstaan door je eigen haarkleur of geverfde kleur, zorgt voor diepte in het haar.

Met deze techniek kan het moeilijker zijn om je haar 4 tinten of meer op te lichten, dat is met de highlight folie makkelijker. Uiteraard kunnen we e.e.a. ook combineren.

Babylights, Foilage, Ecaillage, Sombre, Bronde, Tiger eye, Flamboyage zijn kleurcombinaties en/of technieken die met de balayage techniek gedaan worden of worden gecombineerd. Bekijk onze looks op instagram Waxx Apeldoorn, instagram Waxx Arnhem, instagram Waxx Amsterdam

Hieronder 2 varianten (en er kan nog zoveel meer) gedaan met Balayage techniek

Balayage, blond

 

 Ombre haarkleur

balayage ombre color melt root shadow, beste kapper in amsterdam apeldoorn arnhem

Wat is Ombre haarkleur?

Ombre haarkleur krijg je met een kleurtechniek waarbij de donkere bovenkant subtiel overloopt naar de lichte haarpunten. Ombre lijkt qua techniek veel op balayage, echter bij een ombre haarkleur werken we vooral in je lengte en punten. Jouw haar krijgt de uitstraling alsof je een tijdje geleden een lange zomer aan het strand hebt doorgebracht. Deze kleurtechniek heeft over het algemeen weinig onderhoud nodig , denk aan 2-3x per jaar.

Bekijk onze looks op instagram Waxx Apeldoorn, instagram Waxx Arnhem, instagram Waxx Amsterdam.

Kijk ook op balayage blond, highlights en bronde.balayage ombre haarkleur color melt root shadow, beste kapper in amsterdam apeldoorn arnhemBruidskapsel - Trouwen

Bruidskapsel

Je haar wil je op je trouwdag goed geregeld hebben! Maak een afspraak voor een oriënterend advies bij je eigen WaXX kapper of één van onze specialisten op de pagina kappers. Tijdens het oriënterend gesprek bekijken we de wensen voor je bruidskapsel, daarna plannen we de data, o.a. voor je proef bruidskapsel, zorgvuldig. Desgewenst komen we bij je thuis of op locatie je haar doen, ook de . andere gasten en familieleden kunnen ook van de service gebruik maken.

Bekijk hieronder een aantal looks door ons gemaakt of ga naar het lookbook

Tips:

• Neem bij de 1e afspraak foto’s mee van kapsels die je aanspreken zodat we weten welke smaak je hebt. Kies niet perse voor een typisch bruidskapsel, mooi haar of misschien zelfs een beetje gek kan ook erg leuk zijn.
• Zoek leuke haar ideeën ook op festival haar, knot, chignon, vlechten, etc.
• Laat je proefkapsel doen voor dat je de jurk past, dan heb je gelijk een goed totaal beeld.
• Laat ook je make up goed doen! Wij hebben eventueel een adres voor je.

Overleg met je kapper de mogelijkheden, bel ons of maak een afspraak.

Bekijk al onze looks op instagram Waxx Apeldoorn, instagram Waxx Arnhem, instagram Waxx Amsterdam

[caption id="attachment_3231" align="alignnone" width="1204"]bruidskapsel knot chignon kapper in amsterdam arnhem apeldoorn haar door Maaike[/caption]

[caption id="attachment_3243" align="alignnone" width="2448"]bruidskapsel specialist in Amsterdam apeldoorn arnhem haar door willy[/caption]

[caption id="attachment_3230" align="alignnone" width="1230"]bruidskapsel arnhem apeldoorn amsterdam haar door Joyce[/caption]

hip bruidskapsel door waxx kapper apeldoorn arnhem amsterdamProfessionele haarproducten

Wij werken met de professionele haarproducten van: Redken, Kevin Murphy, Moroccanoil, Suavecito, TIGI, Olaplex, en L’Oréal.

voor meer info bel met ons of maak een afspraak. 

beste kapper in Arnhem, Apeldoorn en Amsterdam, werken alleen met professionele haarproductenMet of zonder afspraak

Een afspraak maken is altijd makkelijk en zeker. Je kunt zelfs kort van te voren bellen. Maar ben je toevallig in de buurt, loop dan rustig binnen. Als het meezit wordt je (vrijwel) direct geholpen, het kan natuurlijk zijn dat we later op de dag plek voor je hebben.

Ik wil nu een afspraak maken >>